Hexicon antaget till Business Accelerator Program Southeast Asia (BAPSEA)

Hexicon är stolt över att meddela att bolaget antagits till Business Accelerator Program Southeast Asia (BAPSEA) som Energimyndigheten och Business Sweden ansvarar för. Programmet ger Hexicon tillgång till ett brett utbud av resurser, expertvägledning och nätverksmöjligheter med branschledare, myndighetsrepresentanter och potentiella affärspartners.

"Vi är mycket glada över att bli antagna till detta konkurrenskraftiga program bland ett flertal framstående sökande. Denna möjlighet, tillsammans med våra befintliga projekt och samarbeten på den asiatiska marknaden, förstärker vårt engagemang att driva utvecklingen av hållbar energi i regionen. Vi är övertygade om att vi genom BAPSEA kommer att accelerera vår verksamhet ytterligare och skapa värdefulla partnerskap som kommer att forma framtiden för den flytande vindkraftsindustrin i Sydostasien," säger Marcus Thor, VD för Hexicon.

Asien är känt för att vara långt fram i utvecklingen av den flytande vindkraftssektorn och utgör en av de viktigaste marknaderna inom branschen. Därför har det varit en urvalsprocess med hög konkurrens, med flera sökande som kämpade om denna prestigefyllda möjlighet. Programmet inkluderar en mängd resurser, expertvägledning och nätverksaktiviteter med välrenommerade branschledare, myndighetsrepresentanter och potentiella affärspartners. Genom workshops, seminarier och skräddarsydda konsulttjänster strävar Hexicon efter att fördjupa sin förståelse för energimarknaderna i Sydostasien samtidigt som tillväxtmöjligheter i regionen kan identifieras.